sâmbătă, 16 ianuarie 2010

Stire ce crapa zorile...

Citesc stirile acestor zoriori de ziua si … ma nelinistesc. La noi, coruptia a ajuns la cote ” clintoniene” -personal, consider ca administratia Clinton a fost cea mai corupta in ultimii 20 de ani, … iar, din vecini se insinueaza ideea formarii unui cabinet pro… FMI! Numele vehiculat este cel al ex ministrului de finante din cancelariatul lui HORN: Lajos BOKROS! Omul e nascut la …Cluj, dar parintii i-au emigrat cand Lajos avea 4-5 anisori. Rupe ceva si romaneste… este posesorul dreptului de copyright al celebrului “pachet Bokros” -un ghiozdan de masuri de austeritate incredibil, cu care Ungaria s-a salvat de la insolvabilitate internationala.
Daca Lajos BOKROS va ajunge sa alcatuiasca cabinetul post Gyurcsany, se pare ca Ungaria va fi prima tara din centrul continentului care va fi in gratiile MOGULILOR LUMII!
… sunt curios, tare curios, cum vor trai ungurii de rand?

26 martie 2009

Un comentariu:

Unknown spunea...

Căutați un creditor de împrumut autentic? sunteți la locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! un creditor privat de împrumut care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? în căutarea nu mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. creditare noastră persoanelor care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere împrumuturi. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la adresa:
vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul patriciajames205@gmail.com. Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la firma mea ne puteți contacta astăzi.
Mulțumesc

Doamna Patricia James