sâmbătă, 16 ianuarie 2010

Base -omul injectat cu hormon politic

Despre "omul politic" sau omul "injectat cu hormon politic" se spune ca este un om, care creaza situatii politice sau, rezolva situatii politice. Atat Ion Iliescu, cat si Emil Constantinescu si Traian Basescu au creat situatii politice, cel putin cate una fiind legata de locatarul de la Cotroceni.
Mineriada este creatia indubitabila a lui Ion Iliescu, pentru patrie. Patria de haos! Patria de ura! Patria lasata de izbeliste...
Desovietizarea Romaniei a fost extemporalul lui Emil Constantinescu. Fostul semnatar al condicii de la presedintia republicii a recunoscut public totala sa nepregatire pentru solutia enuntului.
Traian Basescu este un fost marinar; acum, un om politic. Din multitudinea de porturi pe unde a ancorat -reprezentanta Navrom de la Anvers, ministerul transporturilor, sefia PD, Primaria generala, el si-a achizitionat acel "hormon politic" pe care si-l injecteaza ori de cate ori are de creat situatii politice. L-a creat pe primul pensionar din politica post decembrista - Victor Ciorbea, care mai poate fi vazut prin salile de tribunal in postura de avocat al saracilor... A adus in politica interna cea mai decorativa femeie din istoria politica a Romaniei, ridicand perechea la rang de full... A acostat in golful primariei Bucurestilor -lasand cu buna stiinta jurnalul de bord al caravelei PD, pentru aceia care doresc sa invete marinaria politica, in rastimpul anilor acelui mandat omul nostru luandu-si si brevetul pentru submarine... Cu riscul de a se citi mai multe enzime de sinteza decat cele aflate pe eticheta, a creat -involuntar si cu buna stiinta, momente ce au determinat nu numai demisii, abandonuri, altercatii, dar si un referendum cu miza minora pentru populatie, mult mai elocvent insa, decat cel foarte important pentru cetateni si stat, cel pentru validarea Constitutiei, referendum care incrimineaza intreaga elita a magistratilor din BEC-uri, CSM-uri, sau alte structuri...
Fara nici un dubiu brandul "BASE" este cel mai popular -in ciuda avertismentelor legate de existenta E-urilor continute de produsele de pe piata romaneasca! Surogatul "ZEUS" -cotat doar la bursa zvonurilor, este un produs al laboratoarelor GGR -grivco gelsor rompetrol.

23 septembrie 2009

Niciun comentariu: